Miért nem tudok ebay-en a bankkártyámmal fizetni?
OTP-nél vagyok. Nem rég küldték ki az új kártyámat, mert a régi lejárt. Ugyebár az első pénzfelvételnél aktiválódik (ez meg is történt). Használtam is egy jó párszor már, "paypassosan"(érintve) is fizettem vele. Ebay-en, amikor átirányít a fizető felületre és amint beírom a kártyám számát, meg a többi számot, azt az üzenetet dobja ki, hogy ez a kártya nem használható erre, írjak be egy másik kártya számot. Barátném kártyájával tudtunk fizetni, ő is OTP-s.
Mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem mindegyik fajta bankkártyát fogadják el interneten, lehet azt a fajtát ami neked van, nem.
Mármint Paypalon keresztül próbáltad használni?
#1: Igen, Paypall-on. A kártya ugyanolyan, mint az előző. Az előzővel simán tudtam így fizetni ebay-en.
#2: Fizetésnél, amikor beírom a kártyaszámot, automatikusan kijelöli, hogy milyen típusú kártya, tehát nem ez a gond.
Érdekes módon aliexpress-en elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!