Kinizsi bankos diák bankkártyámmal nem tudtam fizetni az üzletben, pedig volt és van is rajta pénz. Lehet, hogy nem is lehet vele fizetni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 18:09
1/4 anonim válasza:
Nem igazán valószínű. Mi volt az oka, hogy nem tudtál fizetni? Azt kiírta a gép, pl. rossz pin kódot adtál meg, esetleg nem volt rajta annyi pénz, amennyi kellett volna. Én leginkább erre tippelek, a bank általában havonta levonja a díjakat, lehet, hogy ilyen 5 Ft-tal kevesebb pénz volt a számlán.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Pénz volt rajta, hiszen átmentem egy OTP automatához és kivettem a megfelelő összeget.
A kártyám C/M ZsebWeb – 14-18 év közötti diákok és 18-26 éves hallgatók ifjúsági bankszámlájához igényelhető.
2010. nov. 1. 19:56
4/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a boltban használtad először az aktuális kártyát?
Mert az új kártyát aktiválni kell telefonon/interneten vagy ATM-nél. Ha az ATM-nél beírod a PIN-kódod, akkor automatikusan aktiválódik (így később a boltban is használhatod).
Ez megmagyarázná, hogy miért nem tudtál a boltban fizetni vele, holott volt rajta pénz és azt is, hogy miért tudtál az ATM-nél pénzt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!