Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen következménye van egy...

Milyen következménye van egy öngyilkosságnak?

Figyelt kérdés
például felvett hitelek, egyetem ösztöndíjai, egyéb olyan dolgok amik érinthetik a hozzátartozókat?

2016. jan. 8. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

A 10-es válaszolót egészíteném ki...

Arra is figyelni kell még, ha elcseszed nem csak hogy megmarad a problémád ami elől menekülni akartál, de nagy eséllyel még mellé egy életre nyomorék is leszel. Vagy fizikailag vagy szellemileg, attól függően, hogyan akartál öngyilkos lenni.

2016. jan. 8. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Veszek fel annyi hitelt amennyit csak adnak kötök mellé életbiztosítást hogy ha meghalok akkor fizetik helyettem így működhet? Nem tudom h az öngyire is fizetik vagy csak baleset, természetes halál, betegség stb miattira? Nekem ez csak elméleti remélem kérdező neked is!
2016. jan. 9. 02:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb már írták, hogy az öngyilkosságra nem fizet a biztosító.
2016. jan. 9. 07:46
 14/16 anonim válasza:
48%

Abba is bele kell gondolnunk, hogy mi van, ha nem sikerül.

Valószínűleg egy pszichiátriai zárt osztályra kerülnél, ahol úgy begyógyszereznek, hogy azt sem fogod majd tudni, hogy fiú vagy e vagy lány.

2016. jan. 9. 16:29
 15/16 anonim válasza:

Én is remélem, hogy csak elméleti kérdés.

Mivel egyetemi ösztöndíjat is említesz, gyanítom nem feltétlen lakáshitelről van szó.

A diákhitel nem öröklődik. (Tudom, mert amikor hasonló "terveim" voltak, akkor alaposan utánakérdeztem).

2016. jan. 16. 18:38
 16/16 anonim válasza:
A link, amit korábban beillesztettek, jó. Kérj segítséget, hidd el, van. ;)
2016. jan. 16. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!