Lehet egyszerre 2 paypal számlám?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy elfelejtettem a jelszót, és a kérdésekre is a választ. Azóta a kártyám is lejárt, új kártyát kaptam. Na mármost ha én csinálok egy új paypal számlát, az nem von le a bankszámlámon levő összegből pénzt? Vagy nem ér semmi hátrányos dolog azért mert 2 számlám van? Egyáltalán lehet egyszerre 2 számlám? (mert ugyebár a kártyaszámon kivül más minden stimmelni fog a 2 számlán)2016. jan. 1. 20:02
1/3 anonim válasza:
nem lehet, írj az ügyfélszolgálatnak!
2/3 anonim válasza:
Az e-mail cím sincs meg, amelyikről regisztráltad?
Elvileg egy személyes és egy üzleti lehet ugyanannak az embernek, de nem tudom, milyen az üzleti.
Ha másik bankszámlát rendelsz hozzá, kicsi az esélye, hogy rájöjjenek, amíg el nem éri a kb. 2000 dollár átmenő forgalmat (nem emlékszem pontosan), mert akkor bekérik a személyid másolatát és egy igazolást a lakcímedről. Ha az előzőhöz is ezeket adtad meg, akkor észrevehetik.
De tényleg jobb írni az ügyfélszolgálatnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. jan. 10. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!