Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Diákhitel 1 és diákhitel 2...

Diákhitel 1 és diákhitel 2 részletei érdekelnének tömören. Öngyilkosság felvenni a kettőt egyszerre?

Figyelt kérdés

Kamatozás, thm, milyen időközönként kamatozik, mikor kell elkezdeni törleszteni... Minden érdekel.

Valaki aki hasonló helyzetben van, tapasztalatok?

Ne küldjetek linkeket, diakhitel.hu-ról köszönöm

2015. dec. 12. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Ott van pedig minden infó. Olvasni csak tudsz. :)

Ha ennyi értelmezése nem megy, hagyd a hitelt.

2015. dec. 12. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap kamatozik, mint a legtöbb hitel.

A jogviszony megszünése után a 4. hónapban kell elkezdeni törleszteni.

Ha valami kamuszakra mész, akkor öngyilkosság. Ha normális szakra mész, akkor tekinthetsz rá befektetésként.

2015. dec. 12. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja az előttem szóló.

Ha valami bohócképzőbe mész akkor egy életre lenullázod magad, mert több millió forintot is a nyakadba vehetsz így.

Havi 90 ezerből soha nem fogod kifizetni.

Viszont ha mondjuk arról van szó, hogy van korrekt elképzelés, versenyképes diploma, akkor simán jó.

Bár a Diákhitel 2-őt csak másoddiplomásoknak ajánlanám, mert ha nem tudsz bejutni államira meg lusta vagy visszamenni érettségizni akkor a suli elvégzése is necces(mert a diákhitel 1-et bármire elverheted, de a kettőt csak képzés díjára és ha jól tudom te a pénzt nem is látod, mert eleve a sulinak utalják).

Van is ilyen ismerősöm, felvette talán mind a kettőt, aztán lelépett külföldre majd pár hónap alatt visszafizette.

Neki megérte, mert amúgy ülhetne közmunkán.

2015. dec. 12. 17:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy van hogy 40éves kortól kell elkezdeni törleszteni? Naponta hány %ot kamatozik?
2015. dec. 12. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Öcsém... Szerintem ne csak a diákhitelt hagyd, hanem az egész felsőoktatást. Nem neked való.
2015. dec. 12. 21:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Öcsém.. nem kértem egy olyan iskolázatlan tajparaszt véleményét mint amilyen te vagy ;)
2015. dec. 12. 22:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Valaki normális választ?
2015. dec. 12. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

1.) Minden adat ott van naprakészen a diakhitel.hu-n, hiába írod, hogy ne küldjünk linket.

2.) Iskolázatlan tajparasztnak pedig te tűnsz, első része a felfogóképességedből, a másik pedig a stílusodból fakadóan.

2015. dec. 13. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

- Halvány lila fingod nincs a Diákhitel feltételeiről.

- Lusta, esetleg képtelen vagy végignyálazni azt az oldalt, ahol minden részletesen le van írva.

- ezek után leparasztozol másokat

Ennyire fogalmatlan, arrogáns ostoba tuskókat kevés helyen foglalkoztatnak, még kevesebb helyen fizetnek meg. Ergo: a Diákhitel meg úgy ab ovo a felsőoktatás nem neked való.

2015. dec. 13. 12:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Miért én vagyok a tuskó amikor egy egyszerű kérdést tettem fel és utána elkezdenek támadni olyanokkal, hogy nem nekem való a felsőoktatás. Köszönöm szépen de ezt hadd döntsem már el én :). De ez tipikus magyar észjárás nem is tudom miért vártam mást.
2015. dec. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!