Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hova érdemes befektetni?...

Hova érdemes befektetni? Milyen bank?

Figyelt kérdés
Hol magasabb jelenleg a profit?
2010. márc. 25. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
írj emailt
2010. márc. 25. 08:13
 2/4 anonim válasza:

Szia,én rizikó-menedzser vagyok az Uniqa Magyarországnál,és befektetési tanácsokat adok neked szívesen,nem kerül semmibe,válogathatsz nyugodtan,és ha valamelyik elnyeri a tetszésed,tudok neked segíteni.Írj nyugodtan email-t erre a címre nekem. hajduvivien@citromail.hu

Várom a jelentkezésed.

2010. márc. 25. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen távra?

Mekkora összeget?

Az összeg mekkora részét mered kockáztatni?

Milyen befektetési formákat ismersz?

Mi lenne a hozam elvárásod, magyarán mekkora hozammal lennél már elégedett?

ezeket előbb tisztázni kellene...

2010. márc. 25. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Hu hát igen elég sok mindentől függ.Most van egy nagyobb összeged vagy havonta raknál férre?Sokáig nem kell majd a pénz vagy 1 év mulva már hozzá akarsz nyulni..

Látom már ajánlottak segítséget, ha még nem találtál megoldást én is szívesen segítek, én független pénzügyi tanácsadó vagyok, ha írsz egy e mailt, megbeszélhetjük, mire is gondolsz pontosan

ha már választottál remélem jó kis szerződést kaptál:)

2010. márc. 29. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!