Utalas visszahívás. Mi is ez?
Szoktam eladni felesleges dolgokat pl jofogason amit kifizetnek mindig el is küldöm.
22-én utaltak egy kabatra amelyet 28-án adtam fel (karácsony plusz hétvége volt előbb nem tudtam mert szereznem kellett dobozt).
Erre ma jött levél a bankomtol hogy visszahivast kértek erre a termékre (név és a közlemény alapján egyértelmű volt).
Holnap reggel bemegyek de ez mi? Nekem kell a bankban bizonygatnom hogy nem egy troger vagyok és hogy nem jarulok hozzá? És lehet mégis visszakapja a pénzt miközben mar lehet a csomag is odaert?
Évek alatt nem tapasztaltam ilyet.
22 én délután utalt én 23-án kaptam meg. KB 4 napot vártam a pénzre ő meg lapult közben. Ha ajándék akkor fizessen időben nem fogok 2 gyerekkel terhesen rohanni miközben már kB 1 héttel azelőtt mondta hogy másnap utal.
Egyszerűen kiakadtam a visszahivas miatt de ha vissza tudom utasítani akkor tehet szivesseget.
Imádom hogy a vevők igergetnek eltunnek aztán azt hiszik nekik mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!