Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Folyószámla hitelkeret igénylése?

Folyószámla hitelkeret igénylése?

Figyelt kérdés

Most január 6.-án fogom megkapni a 3. fizetésemet a számlára, elvileg 3 hónapnak kell meglenni a folyószámla hitelkerethez, de ha én most megigényelem mert 6.-án kapok fizetést akkor elbírálják vagy sem? vagy inkább várjak a jan 6.-áig

FHB

2015. dec. 29. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ezzel egyet tudok érteni. De gondolom azért vannak olyan intelligens emberek, akiknek a folyószámlahitel nem okoz ilyesmit, és attól függetlenül is be tudja osztani a pénzt"

Ha már hitelkeret, akkor hitelkártya. Ott még érdeked is használni. Ha sokat költesz és nem tartalékként tekintesz a hitelkártyára, nem esel késedelembe, akkor akár néhány tízezer forintot is hozhat évente a visszatérítések miatt. Ha nincs annyi megtakarításod, hogy váratlan helyzetben a kimaxolt hitelkeretet azonnal visszatérítsd, már régen rossz... ha pedig van, minek a hitelkeret?

Kérdező, iszonyat drága hitelből akarsz finanszírozni olyasmit, amire vannak olcsóbb megoldások. Ne PCX-ről akarj gépet, hanem onnan, ahol olcsó finanszírozást találsz. Miért pont PCX? Mert olcsó? Majd meglátod milyen olcsó lesz a gép, ha méregdrága folyószámlahitellel veszed meg. A legjobb amit tehetsz, hogy igenis összegyűjtöd a pénzt és tehermentesen veszed meg a gépet. A második legjobb, hogy ha már hitel, akkor áruhitel vagy 0% thm-es részlet.

2016. jan. 2. 07:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem elsősorban azért jó megoldás a fszámlahitelkeret mert én szabom meg hogy mennyit fizetek vissza, csak legyen vissza tolva pluszba 1éven belül, valamint tegyük fel pluszba vagyok akkor bármikor ott van és tudom használni ha gond adódik, és ugyanugy vissza töltöm, egyedül iponnál találtam hitelt de ugye én csak ugy veszek pc-t hogy külön alkatrészekből(nem előre összerakott szar)
2016. jan. 2. 13:37
 13/13 A kérdező kommentje:
de az össze gyüjtögetés is jó megoldás
2016. jan. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!