Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van esely hogy ma kapjam a...

Van esely hogy ma kapjam a penzt? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Szoval. Osztondijas vagyok, minden honap 28.-an szoktott smst kuldeni az OTP hogy megtortent az utalas. Meg mindig nem irtak smst pedig 28.-a van es sztem nincsenek szabadsagon. Utalhatjak meg ma vagy lehet hogy csak holnap? Nekunk diakoknak van szunet nemtudok rola h nekik is az lenne e :/

2015. dec. 28. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk - legalábbis én nem - hogy ki és mikor szokta bérszámfejteni/utalni az ösztöndíjatokat. Amennyiben az iskola gazdaságisa, stb. úgy jó eséllyel ők is szabadságon vannak... Nekem pl. 15-én le kellett adnom a számlámat egy suliban, így ki is fizették a dec-i béremet.

Ilyen esetben vagy szünet előtt kellett volna megkapnod, vagy majd csak januárban. DE! dec.24 és 27 között ünnepek+vasárnap volt - eleve nem is volt, aki megcsinálta volna... Talán megkapod még 31.-e előtt, ha nem, akkor már csak jan. 4-5 körül várható

2015. dec. 28. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Technikai értelemben véve simán megkaphatjátok, mivel nincs banki szünnap ma.

Az egy másik kérdés, hogy az ünnepek miatt lesz e aki foglalkozik az utalással, és nem csúsznak e meg vele pár napot

2015. dec. 28. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Fuhh. Koszi a valaszokat
2015. dec. 28. 12:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel jott meg a penz.
2015. dec. 31. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Köszi a tudósítást:-) (első vagyok)

Akkor szerencséd (?) van :-) Azért nem tudom, hogy tényleg szerencséd van-e, mert nekem már dec. 20-án az összes januárra esedékes fizetés a kezemben volt és azóta nem győzök rászólni magamra, hogy nem lehet költeni belőle :D Azért 2 ünneppel ez kicsit nehezen megy... :-)

Boldog Új Évet Kívánok!

2015. dec. 31. 11:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Mazlistaa:D boldog uj evet:)
2016. jan. 1. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!