Van esely hogy ma kapjam a penzt? (Tobbi lent)
Nem tudjuk - legalábbis én nem - hogy ki és mikor szokta bérszámfejteni/utalni az ösztöndíjatokat. Amennyiben az iskola gazdaságisa, stb. úgy jó eséllyel ők is szabadságon vannak... Nekem pl. 15-én le kellett adnom a számlámat egy suliban, így ki is fizették a dec-i béremet.
Ilyen esetben vagy szünet előtt kellett volna megkapnod, vagy majd csak januárban. DE! dec.24 és 27 között ünnepek+vasárnap volt - eleve nem is volt, aki megcsinálta volna... Talán megkapod még 31.-e előtt, ha nem, akkor már csak jan. 4-5 körül várható
Technikai értelemben véve simán megkaphatjátok, mivel nincs banki szünnap ma.
Az egy másik kérdés, hogy az ünnepek miatt lesz e aki foglalkozik az utalással, és nem csúsznak e meg vele pár napot
Köszi a tudósítást:-) (első vagyok)
Akkor szerencséd (?) van :-) Azért nem tudom, hogy tényleg szerencséd van-e, mert nekem már dec. 20-án az összes januárra esedékes fizetés a kezemben volt és azóta nem győzök rászólni magamra, hogy nem lehet költeni belőle :D Azért 2 ünneppel ez kicsit nehezen megy... :-)
Boldog Új Évet Kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!