Kaphat-e így hitelt a férjem?
persze! ebbe mentek tönkre az emberek, a sok hitelbe, és a sok kamu papírba.
1.000.000 háztartás ezért fizetésképtelen!
adnék én neked hitelt! ...de később hálás lennél!
Szia!
Én megkülönböztetném a helyzeteteket a minimálbértől, mert ha kézbe megkapja a rendes fizetést, akkor csak a megfelelő bankot kell hozzá megtalálni, aki feltételezi, hogy nem ennyit keresel.
Jelzálogfedezettel sima ügy, de személyi kölcsönben max 5-600ezer adható.
Munkáltatóin nem hivatalost írni életveszély, azt nem javaslom. Legyen rajta ami az apeh felé is publikus, abból nem lesz baja senkinek. Egyébként vegyétek rá, hogy utalja legalább a minimálbért, az is valami.
Ha kérdésed lesz még, emailben elérhető vagyok.
ˇ"a megfelelő bankot kell hozzá megtalálni, aki feltételezi, hogy nem ennyit keresel."
Lehet, hogy nem ilyesmi bankhoz kéne fordulni. Ha van egyátalán ilyen tisztességes "bank"
Az előzőhöz:
Rendes nemzetközi kereskedelmi bank is van, aki meghitelezi így az ügyfeleket, ez a szakmám, tudom mit beszélek.
Miért lenne inkorrekt egy bank, ami figyelembe veszi a magyar viszonyokat??? Nem mindenki annyit keres, amennyire be van jelentve, ez nálunk tömegesen jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!