Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaphat-e így hitelt a férjem?

Kaphat-e így hitelt a férjem?

Figyelt kérdés
Szóval minimálbérrel van bejelentve (nettó 72 ezer körül) de havonta nettó 150ezret keres. Kp-ban kapja a fizetést! Kiállíthat a munkáltató a tényleges fizetésről igazolást vagy csak a min. bért fogja ráírni?
2010. márc. 24. 15:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Nincs más hitelünk:)
2010. márc. 24. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

persze! ebbe mentek tönkre az emberek, a sok hitelbe, és a sok kamu papírba.

1.000.000 háztartás ezért fizetésképtelen!

adnék én neked hitelt! ...de később hálás lennél!

2010. márc. 24. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak a minimálbért veszik figyelembe. Milyen igazolásra gondoltál? Az marha jól mutatna, hogy a hivatalos bejelentett bére 72 de bocsi, zsebbe még adok ennyit, kapásból rászállna az apeh. De minimálbérre ne vegyetek fel hitelt. Tényleg csak egy jóindulatú tanács.
2010. márc. 24. 15:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "nagyon jó indulatú" tanácsot. Gondoltam érdeklődök, talán itt lehet:( Nem kell válaszolni ha nem akarsz ám!! Még sosem vettünk fel hitelt mert igyekeztünk megoldani máshogy a bajokat.
2010. márc. 24. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megkülönböztetném a helyzeteteket a minimálbértől, mert ha kézbe megkapja a rendes fizetést, akkor csak a megfelelő bankot kell hozzá megtalálni, aki feltételezi, hogy nem ennyit keresel.

Jelzálogfedezettel sima ügy, de személyi kölcsönben max 5-600ezer adható.

Munkáltatóin nem hivatalost írni életveszély, azt nem javaslom. Legyen rajta ami az apeh felé is publikus, abból nem lesz baja senkinek. Egyébként vegyétek rá, hogy utalja legalább a minimálbért, az is valami.

Ha kérdésed lesz még, emailben elérhető vagyok.

2010. márc. 24. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:

ˇ"a megfelelő bankot kell hozzá megtalálni, aki feltételezi, hogy nem ennyit keresel."

Lehet, hogy nem ilyesmi bankhoz kéne fordulni. Ha van egyátalán ilyen tisztességes "bank"

2010. márc. 24. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz:

Rendes nemzetközi kereskedelmi bank is van, aki meghitelezi így az ügyfeleket, ez a szakmám, tudom mit beszélek.

Miért lenne inkorrekt egy bank, ami figyelembe veszi a magyar viszonyokat??? Nem mindenki annyit keres, amennyire be van jelentve, ez nálunk tömegesen jellemző.

2010. márc. 24. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
szia. keress meg emailben, ha tényleg érdekel
2010. márc. 24. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
van bank, ami a munkáltatói igazolást nézi. ha érdekel, akkor üzenj.
2010. márc. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!