Ha valaki GYED-en van az kaphat jelzáloghitelt? 3milliót szeretnék felvenni és van 1,5 millió önerő. Kaphatok így hitelt?
Ha adnának, akkor az lenne a baj! Hogy a szegény szerencsétlen kisgyerekes családokat kizsákmányolják azok a szemét bankok!
Így nincs pénz, nincs hiszti!
Előző vagyok.
Az előzőt az utolsó hozzászólónak címeztem.
A kérdezőnek:
Sajnos nem kaphatsz, mert a GYES nem terhelhető jövedelem.Szigorítások voltak minden banknál, mert nagyon sokan nem fizetnek. Nem szívesen vállalja fel egy bank sem annak a kockázatát, hogy esetleg egy gyerekes családot kell kirakni az utcára mert nem fizetik a hitelt.
Az utolsó hozzászólónak!
Nem kell háborogni,igenis szemetek a bankok,főleg az olyanok miatt akik bevállalnak egy csomó hitelt utánna meg gyerekestől mennek az utcára,meg az olyanok miatt akik visszaéltek pl a szocpollal,a normális családokat szivatják meg!!!Elvesznek minden lehetőséget az embertől.Mi pl csak nagyobba szeretnénk menni,de nem tudunk mert akkora önerőt óhajtanak amit egy milliomos sem engedhetne meg magának...na,mindegy.Ez az én véleményem,én csak válaszoltam a kérdező kérdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!