Ha megszüntetem a bankszámlámat és van pénz a számlámon azt a bank kiadja kezelési ktg nélkül? Vagy még azért is fizetnem kell hogy otthagyom a bankot?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 11:10
1/6 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy pénzbe kerül.
Bár a bankok nem egyformák.. (vagy mégis?)
2/6 anonim válasza:
Én vmikor 2 éve szüntettem meg a számlámat, vontak le kezelési költséget azért, hogy odaadják a maradékot.
3/6 anonim válasza:
Biztos nem adják oda ingyen, de erről nem csak a bank tehet, mióta áldott kormányunk bevezette a tranzakciós illetéket.
De megszüntetés előtt miért nem utalod át az összeget egy másik számlára?
4/6 anonim válasza:
Valamilyen módon fel fog merülni költség.
- vagy átutalod az egészet az új bankodnál vezetett számlára
- vagy felveszed készpénzben a megszüntetéskor
- ha kis összeg van csak rajta, akkor felveheted ATM-ből is, talán ez a legolcsóbb variáció, de nagy összeget így nem lehet.
Tehát nem AZÉRT kell fizetned, MERT otthagyod a bankot, hanem mert csak úgy tudod otthagyni, ha olyan tranzakciót hajtasz végre, ami a hirdetmény szerint díjköteles.
5/6 anonim válasza:
Nekem bent maradt kb. 75 Ft, amit nem akartak kifizetni nekem, ezért lemondó nyilatkozatot irattak alá a pénzről.
6/6 fehérváripapa válasza:
Ha van a számlához kártya akkor egy kártyalitiltás költségét is számold hozzá... akár több ezer forint az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!