Szerintetek havi 220ezres bevételből ki bírnánk szorítani havi 50 ezret hitelre?
2010. márc. 23. 15:41
1/7 anonim válasza:
simán. én most fizettem vissza 13 hónap alatt 980 e ft-ot a diákhitelkp.-nak.
oké, gatyamadzag szorít, de nagyon, de gyorsan túllettem rajta.
2010. márc. 23. 15:46
2/7 A kérdező kommentje:
De még ott a rezsi, kaja, tisztítószer, bérlet...stb. És néha van hogy 200 ezer jön "csak" össze. Gyerek még nincs (előbb a ház jöjjön össze).
2010. márc. 23. 15:50
3/7 anonim válasza:
első voltam: nekem még ezen felül volt a rezsi, az albérleti díj, lakás előtakarékosság, kaja, mosószer - és bármi, ami az élethez kell. ja, és sok-sok gyógyzser, mert sajnos, van egy nem gyógyítható betegségem.
2010. márc. 23. 15:53
4/7 anonim válasza:
Nekünk is ugyanennyi a bevételünk és simán.
Mi havonta félrerakunk 20000ft Fundamentára,12000 ftot életbiztosításra és 9100ft árúhitelünk van. És mindenünk megvan.
Ja és 4 tagú a család.
2010. márc. 23. 16:21
5/7 anonim válasza:
Szerintem is menne.
Én havi 38 ezret fizetek törlesztőt és a fizetésem max.80 ezer forint havonta,de inkább a 70 ezer az átlag.
Számold ki mennyi marad rezsire,kajára stb...( a párom munkanélküli,de a szoc.segélyből sem kapunk,mert ugye "csak" személyi kölcsönt fizetünk,így nem számít kiadásnak(!) tehát nem vagyunk a létminimum alatt...a munkanélküli lejárt)
Nekünk sincs gyerek,de ilyen anyagi helyzetre nem is lesz szerintem. Üdv!!
2010. márc. 23. 18:12
6/7 anonim válasza:
Ki tudtok fizetni ennyit. Nem gond. A bank megállapít egy minimális megélhetési költséget ami Bp-n átlagosan 70ezer Ft/fő. Tehát kettőtöknek 140ezer Ft. Marad 80ezer Ft a hitel törlesztésére. Ez akkor érvényes, ha nincsen egyéb hiteletek. Ezek nem konkrétumok csupán általánosságban írtam. Ha konkrétumokra vagy kíváncsi küldj egy e-mailt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!