Media marktba kapnék hitelt?
A kèrdèsem,hogy a media marktba kapnèk hitelt? 21èves vagyok,4hónapja van folyamatos munkaviszonyom(államilag támogatott cègnèl) a bruttó fizetèsem 150.000forint felett van,adosságom,más hitelem nincs! az egèsz összeg minden hó 6.án a saját számlaszámomra èrkezik!
egy drágább almás mobiltelefont vennèk!
köszönöm előre is!
Akkor se valószínű, mert csak 4 hónap a munkaviszonyod, ami kevés.
Azt meg had ne mondjam mekkora baromság 98e ft-os fizetéssel hitelre 250e forintos ájfónt venni...
2: Azt nem akarták tudni, mióta van a munkaviszony, amikor én érdeklődtem a feltételekről.
Ezeket mondták: 1. határozatlan idejű szerződés, illetve a futamidő végéig kitartó határozott idejű szerződés 2. minimum kereseti összeget határoztak meg, amire nem emlékszem most már, és 3. 80 év alatti életkor.
Itt is ír belőle valamennyit:
Itt a 10. válaszban is olvashatók feltételek, de 2010-ből:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Nagyon érdekes, hogy miért nem mész el az adott áruházba, és kérdezed meg ott, hogy milyen feltétellel adnak áruhitelt?
Én most akartam igényelni és elutasitottak.
12 év folyamatosan munka viszonyom van egy helyen.
Nincs mashol hitelem.
Nettó 250.000 fizetéssel.
Persze nem magyarázzák meg. Senki nem érti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!