Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 200ezret szeretnék felvenni...

200ezret szeretnék felvenni milyen hitel a legkedvezőbb erre?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Sokat segítene, ha tudnánk, milyen banknál vagy, mennyi a jövedelmed mennyi idő alatt kívánod visszafizetni?

Amúgy van hitelkalkulátor a neten...

2015. nov. 15. 06:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Otp-nél vagyok és bruttó 120-130szoktam 80-90ezerig nettoban 6-12hónap alatt szeretném kifizetni
2015. nov. 15. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Akkor menj be az OTP-be és a személyi kölcsönt próbáld meg - az most akciós, dec. végéig.

A másik lehetőséged a folyószámlahitel, de a személyi kölcsönnek alacsonyabb a kamata most.

Ha valamiért nem kaphatsz személyi kölcsönt, akkor még mindig megpróbálhatod a Folyószámla hitelt :-)

2015. nov. 15. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Ezek közül egyiket sem ajánlom, drágák. Még akkor is, ha akciós.

A legjobb, ezen a piacon elérhető hitel a Providenté, de csakis otthoni szolgáltatás NÉLKÜL!!!

Alig többet kell visszafizetni.

Pl. amit mostanában reklámoztak, 100 ezer ft volt asszem, még 110-et sem kellett visszafizetni, de ha a legjobbat választottad, azaz 3-4 hónap alatt vissza tudod fizetni, akkor valami 102-103 ezer vot a vége, és nincs rejtett költség.

Nekünk tavaly volt providentünk, én azóta mindenkinek ajánlom, 80 ezerre kb 88-at fizettünk vissza, ezt máshol nem kaptuk volna meg ilyen kedvezően.

arról nem beszélve, hogy ez kis összeg, személyi kölcsön ha jól tudom 300 ezernél kezdődik.

max A hitel vagy hitelkártya jöhet szóba, de ezeknek olyan rossz a kamatozása, és mindkettő újra és újra felhasználható, hogy sose szabaduslz meg tőle. Mert hiába fizetsz bele fizetéskor, hó végén ha megszorulsz, vagy csak ha meglátsz vmit, ami tetszik, újra és újra fel fogod használni a hitelkeretedet, mert tudni fogod, hogy mindig ott van. ki van ez találva, nem szabad belemenni, ha karácsony, ha nem karácsony, ne tedd!

próbáld meg a Providentet, és pár hónap alatt visszafizeted. De lépj, mert most karácsony előtt tuti rengetegen igénylik, és idő lesz.

2015. nov. 15. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es, idézem a kérdezőt:

"6-12hónap alatt szeretném kifizetni"

Tehát nem 3-4 hónap alatt, mint ahogy Te írod...

Otp személyi kölcsön kamata jelenleg 16-20 %, a folyószámla hitelé 25 %

Bemásolom Neked a Provident oldalán lévő hitelkalkulációt, a kérdező igényei szerintit:

Kölcsönösszeg: 200 000 Ft

Futamidő: 55 hét

Törlesztés összege: 4 100 Ft/hét

Kamat: 25 500 Ft

Otthoni szolgáltatás díja: 0 Ft (mert anélkülit írtam be)

THM: 25,60 %

Teljes visszafizetendő összeg: 225 500 Ft"

Tehát tisztán látszik, hogy a THM ugyanakkora, mint a folyószámla hitelnél és jóval MAGASABB, mint a személyi kölcsöné.

2015. nov. 15. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:

na állj, az csak egy kis példa volt, mert mostanában volt a tévéreklámja, nem konkrétan azt a konstrukciót ajánlottam a kérdezőnek.

hiába annyi a kamata az OTP-snek, értsd meg, hogy személyi kölcsön ekkora összegre és ilyen rövid futamidőre NINCS!

2015. nov. 15. 12:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Igenis értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni :D

Szerintem meg majd a kérdező eldönti, mit szeretne...

2015. nov. 15. 13:25
 8/10 anonim ***** válasza:
engedély megadva!
2015. nov. 15. 17:55
 9/10 anonim válasza:

A Provident reklámjai marha jók! Szinte buzdít a butaságra!

Van ez az új, hogy magyarázza az ürge, hogy csak ennyi kamatot kell visszafizetni.

Környezetemben meglátták páran és rágerjedtek, egyszerűen nem akartam elhinni! Győzködtek, hogy ez szinte ingyen van! Kérdeztem, hogy a 2x%THM nem zavar?

Az baromság, azt nézd, mennyit kell csak visszafizetni!! S akkor jön a kedvenc mondatom, úgyis itt a karácsony, végre meg tudom venni az ajándékokat!!!

Jaja.... hitelből habzsi dőzsi.. aztán sajnálni kell ám Őt később, mert behúzták! Ő nem is tehet róla!! Valaki segítsen, támogassa!!

Szerencsétlen.. :(

2015. nov. 21. 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:

lehet, hogy hatásvadász reklámok, de én voltam már Provident ügyfél, és azóta is ajánlom, ha valaki megszorul.

van az úgy, hogy kell egy kis pénz, nem kell ezért elítélni valakit, ha utána vissza tudja fizetni úgy, hogy nem éhezik közben.

én nem ítélem el.

annak ideján így lett az első laptopom, az első nagyképernyős tévénk, stb.

amennyit havonta kell fizetni, az nekünk nem okoz gondot. erre mondják, hogy akkor tegyük félrte azt a pénzt, és előbb-utóbb összegyűlik. ez is igaz, de akkor azokban a hónapokban nincs se tévénk, se laptop.

ergo ha havonta egy bizonyos összeget félre tudsz tenni, az ugyanolyan, mintha a törlesztőt fizetnéd.

szerintem nem kell a karácsonyra százezreket költeni, de most hirtelen nekem sincs túl sok megtakarításom egy utazás miatt.

50 ezerre 56-ot kell visszafizetni, ne mondd már, hogy ez olyan egetrengető nagy lehúzás. csinál belőle egy szép karácsonyt, aztán március-áprilisig vissza is fizeti, de ha elhúzza a szerződésben foglalt 55 hétig, akkor hetu 1000 ft-ot kell fizetni!!!

havi 4 ezer, hát ezt miért kell úgy beállítani, mintha az ördög találmánya lenne?

2015. nov. 21. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!