Ilyen feltételekkel kaphatnánk hitelt? Hány évre, mennyi törlesztővel?
"Nincs semmi hitel ìrtam, se gyerek. Azt nem tudom mi a katas adozo, de ha vallalkozoknal van ilyen, akkor azok sem vagyunk."
Ezeket csak példának írtam, hogy megértsd: a bankok olyanok miatt is kizárhatnak, amire mi itt nem is gondolunk.
Van esélyetek rá, hogy megkapjátok, de tényleg csak a banknál tudjátok megbeszélni, mennyit, mennyi időre, milyen havi törlesztővel...
7-8 misit vissza kell fizetni ugy gondolkozz hitelben..
fugg a futamidotol, minel hosszabb, annal tobbet fizetsz vissza
Kerdezö "4-es! Majdnem kètszer annyit kell visszafizetni?! Nem semmi"
KAMATOS KAMAT! Egyebkent közepiskolas anyag. Ha, meg fiatalok vagytok, akkor emlekezhetnel ra, de lehet, hogy a matekoran kimaradt! (nem a #4-es vagyok.)
5.000 000 hitel eseten, mondjuk a kamatlab 9% , futamidö 5 ev
5000000 * (1,09)*5 = X
Ne restelj szamolni, mert komoly összegröl van szo! a #4-es hozzaszolonak igaza van. Nem csak azt kell nezni, hogy azt az X havi összeget tudom-e törleszteni, hanem a futamidö vegen mennyi penzt fizettem vissza.
Ebbe a blogba feltetlen olvassal bele:
Masreszt, a hitelintezetek dönteset, (hogy kapsz hitelt vagy sem) a leendö ingatlan is nagy mertekben befolyasolja (befolyasolhatja)
"Azèrt 5 millioèrt 9-et visszafizetni nagyon durva"
Hat, hogyne! Ez a penz berleti dija. Ezt meg jol megfizettetik a bankster'ek (Bankster/Gangster) a pór neppel.
Megis, talan jobb, mint örökösön alberletet fizetni, ... viszont, nem szabad elfelejteni, hogy Damoklész kardja mindig ott lebeg az adós felett.
Szerintem jo eselyetek van, hogy hitelt kapjatok. Nem vagytok sem aktiv sem passziv barlistasok, allando munkahelyetek van, jol kerestek, a beveteleitek folyamatosan jön, az önerö 2/3-a az ingatlan aranak. Fiatalok vagytok (az ados életkora is tenyezö a bankoknal)
Summa summarum, ha nem egy valyog, falusi hazat vesztek az orszag keleti reszeben, akkor en 98%-ra saccolnam a sanszotokat.
(ha, a bankban nekem kellene elbiralnom a hitelkerelmeteket, en adnek nektek hitelt)
"5.000 000 hitel eseten, mondjuk a kamatlab 9% , futamidö 5 ev
5000000 * (1,09)*5 = X"
Hülyeség, ez nem így működik.
Ennek a számításnak betétnél van értelme, amikor évről évre újra befekteted a kamatot.
Hitelnél nem kell így számolni, alapesetben nincs is kamatos kamat, hiszen az egyszer kifizetett kamatért utána már nem fizetsz kamatot (ez lenne a kamatos kamat), és ráadásul folyamatosan van tőketörlesztés is.
Amire te gondolsz (folyamatos hiteltörlesztes) azok az un 'A-hitelek' annuitasos hitelek, melyeknel a kamatperiodus eseten a törlesztese allando, csak a kamatok csökkenek az evek mulasaval. Ha, frank alapu devizaban van az annuitasos hitel, akkor a devizanemben a frankban allando a töketörleszets, csak forintban lesz más.
Ezert tettem be, a 'Kiszamolo blog'-ot, hogy tessek beleolvasni. Hitel es hitel között is különbseg van. Van ahol, tiz evig csak kamatot fizetsz, es az ados tiz ev utan arra döbben ra, hogy fizette a reszleteket, de nem törlesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!