OTP Juniort szeretnék, Paypal-al összekapcsolva, Ebay-ről rendelni, hogy oldjam meg?
Hello!
16 éves vagyok,szeretnék egy OTP junior számlát. Ez tényleg teljesen ingyenes? Nem von le valami havi kártyadíjat meg ilyesmiket? (nem kell nekem hozzá + egyenleg sms)
És ha paypal-al összekapcsolom akkor ugye levonják azt a 400Ft-ot vagy az egy dollárt,de ez csak egyszer van? Mert az egyik ismerősömnek minden rendelésnél levonnak 1dollárt.
És ha csináltatom a kártyát,akkor tegyem szóvá hogy internetes vásárlásra is akarom?
Szia!Voltam OTP Junioros! egyszer vonnak 400ft-ot,és itt a link hogy tudod majd összekapcsolni : [link] Én soha nem tettem szóvá a bankba h miért kell bankkártya,kell és kész!Amugy tőlem nem vontak le a 400ft-ot,amelyik ismerösömnél meg igen csak 1x..max postaköltséget vontak le ismerösődnél!
Itt meg minden infot megtalálsz h mi merre mennyi z OTP Junior kártyához: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!