Tudunk még vmit tenni?

Figyelt kérdés
A jelzáloghitel szerződést felmondta a bank, 10milliót kellene kifizetni 1,5 év alatt, most pedig 1 milliót. Hogy lehetne még megmenteni a házat? Hitelt egyik bank sem ad anélkül,h most ne fizetnénk több száz ezret...
2010. márc. 18. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hú,ez jó sok pénz másfél év alatt.Hogy jutottatok ide?Nincs egy ingatlan amire rá lehetne tetetni egy jelzáloghitelt,és abból kifizetni a másikat?És azt már rendesen fizetni?Sajnálom nagyon.
2010. márc. 18. 10:04
 2/5 A kérdező kommentje:
7millió lett felvéve, csak svájci frankban. Nincs másik ingatlan:(
2010. márc. 18. 10:33
 3/5 anonim válasza:
70%

szerintem nem kifogás, hogy chf hitel volt. a chf még így is olcsóbb, mint pl. a ft lenne. most már késő Neked, de leírom hátha jár valaki hasonló cipőben, hogy ilyen esetben átmeneti nehézségre lehet kérni menet közben is sok banknál türelmi időt, lehet nyújtani a futamidőt, illetve végső esetben fel lehet keresni egy hiteltanácsadót, hogy tud-e segíteni. Sokkal több ötlete lesz, mint Neked. (hiteltanácsadó vagyok)

Amit most tehetsz: irány a családsegítő, illetve az önkormányzat. Tudok olyan önkormányzatról, aki ilyenkor lehetővé teszi, hogy pl. a felújításra tőlük felvehető szabadfelhasználású hitelt ilyen esetben felvedd és a problémás hiteled kisegítésére vedd fel, de önkormányzata válogatja. van, ahol semmit nem adnak. ha ilyen helyen laksz, akkor a legokosabb, amit tehetsz, hogy eladod az ingatlant akár áron alul is, még mielőtt rákerül a végrehajtás. ha már rákerült, akkor csak készpénzes vevőnek adhatod majd el.

2010. márc. 19. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Már időközben fel lett keresve több hiteltanácsadó, de már nem nagyon tudtak kitalálni semmit. Volt aki azt mondta segít, csak fizessünk neki 600ezret...

Önkormányzat nem tud segíteni, mert túl sok ember járt így ebben a városban.

2010. márc. 21. 10:45
 5/5 anonim válasza:
53%

Szia!

Küldj egy elérhetőséget légyszíves és felveszem veled a kapcsolatot!

Én most csináltam két ügyfélnek ilyen hitelt! Még menthető volt!

Nehéz helyzetben vagy,de talán még menthető!csak több információ kéne!

2010. márc. 24. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!