Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste bankosok! Hogyan kell...

Erste bankosok! Hogyan kell utalni?

Figyelt kérdés
Én a K&H-nál vagyok utalnom kéne egy Erste számlára,de csak ebank segítségével tudok(Itthonn vagyok).Kaptam egy 16 jegyű számlaszámot,de a bankom csak a 24-et engedi!A számlaszám tulajdonosa erősködik,hogy az úgy helyes!Valaki meg tudná nekem mondani,hogy hova kell 8 darab 0-át behelyezni? Középre biztos nem jó,mert már próbáltam és mára a bank elutasította!
2010. márc. 18. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Erstés vagyok és a számlaszám nálunk 3x8. Nekem nincs 8 nulla egymás mellett csak 7. Szóval szerintem ne próbálgasd,hogy hol lenne a helye mert a végén rossz helyre utalsz. Inkább próbálj meg beszélni a számlatulajjal még egyszer.
2010. márc. 18. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor a végére, mert az elején tuti nem szokott lenni.
2010. márc. 18. 08:29
 3/5 A kérdező kommentje:
azt mondta,hogy ez bizti 16 számjegyű!Nem kell nulla!
2010. márc. 18. 08:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Volt egy OTP-s is akinek szintén 16 volt,de ő kijavította utána 24-re!A végére dobta a nullákat és úgy jó volt!Akkor megpróbálok vele még1x beszélni!

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 18. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 24 jegyű, Posta kártya (ERSTE háttérrel)

A középső 8 db a 0.

De több helyen fel se írták azt a 8 db 0t.

2010. márc. 18. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!