Használt autot akarok venni,1.4 millio forint lenne amit fel szeretnék venni kölcsönbe, ötletel?
Igazából 2.200.000 lenne az ára, de ennyit tudtam össze szedni, nagyon meg akarom venni, milyen hitelformák léteznek? Hivatalosan nincs a nevemen lakás...
3 évnél idősebb külföldről behozott kocsi lenne.
munkahelyem az jelenleg úgy van, hogy egy vállalatnál vagyok tanfolyamon ahol hivatalosan be is jelentettek 90 nettóra. (8 hónapig) lehetőleg minél rövidebb idő alatt akarom kifizetni de éhen halni se akarok.
nem, azóta több cégen átverekedtem magam, a nettó 90-re meg azt mondtam, hogy felejtős!
most 150-et kapok kézhez, elég sok interjún voltam, volt ahol a bejárást nem fizették stb stb, elég erősen keresgéltem, hogy nettó 85-ről idáig felküzdjem magam, sokba került, lényeg ami lényeg, most jöttem egyenesbe, hitelt, meg nem veszek, olcsóbban néztem kocsit, ugyan az a márka, csak más széria 800 ezer az ára, azt meg már ennyiből lazán kifizetem. szóval :) majd ha meg lesz az a kocsi akkor utána lecserélem arra amit kiszemeltem (2,5 millió) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!