Használt autot akarok venni,1.4 millio forint lenne amit fel szeretnék venni kölcsönbe, ötletel?
Igazából 2.200.000 lenne az ára, de ennyit tudtam össze szedni, nagyon meg akarom venni, milyen hitelformák léteznek? Hivatalosan nincs a nevemen lakás...
3 évnél idősebb külföldről behozott kocsi lenne.
munkahelyem az jelenleg úgy van, hogy egy vállalatnál vagyok tanfolyamon ahol hivatalosan be is jelentettek 90 nettóra. (8 hónapig) lehetőleg minél rövidebb idő alatt akarom kifizetni de éhen halni se akarok.
03.35
szóval ha keresek nettó 1milliót akkor nem fér bele nekem egy suzuki swift újonnan? a francba, pedig úgy akartam...
Végülis valaki még jó is járhat a sor végén ha nem sikerül a kivitelezés, jó árakon tolják el a nagyobb értékű kocsikat végrehajtásokon.
Nemrégiben linkeltem egy hozzászólásban 4 milliós Skoda Superb-t, ami 100.000 ft-ról indult, 1,3-ért vitték el.
Egyébként tényleg teljesen irreális az elképzelés, attól, még hogy kell.
Kocsit hitelre, használtan, maximum indokolt esetben olyan tevékenységhez vennék, amit részben vagy teljes egészében ki is termel az autó, mint eszköz.
Jó nekem a havi nettó fizetésem 3/4-ért is autót venni és fenntartani az átlag 10 literes fogyasztás alattit, hacsak a mobilitás -és csak azért mert kell és hogy legyen- a cél.
Emellett, attól még nem fog jobban menni valakinek, vagy magasabb presztízst mutatni, hogy erőn felül bevállal egy látszatot. Több ilyen ügyfelünk volt már, mondani sem kell végrehajtás alá is kerültek, egyszerűen amiatt, mert többnek akartak látszani, mint amik valójában. Tárgyalásokon jól mutat ez a fajta külsőség, teljesítéskor már nem annyira...
Tipikus eset:
a 2. válaszoló erre
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
07.23
ne retardka, magyarázd már el légyszi, hogy mit nem értettem ebből.
maximum a havi fizetésed 3-4szerese lehet. az én példámban nem ez van? :)
amúgy a stílusodból kicsit visszavehetnél...
"szóval ha keresek nettó 1milliót akkor nem fér bele nekem egy suzuki swift újonnan? a francba, pedig úgy akartam..."
használt kocsikról beszéltem.
Új autókra ez kevésbé érvényes, mert azoknak eleve jóval magasabb az ára, szimplán abból is adódóan hogy új.
10.38
igazad van, bocsáss meg.
szóval nem vehetek egy használt bmw-t nettó 1 milliós kereset mellett?
na most mondom, hogy öregem 100ezre nettóra vett fel hitelt kocsira úgy, hogy 2.5 millio volt és 1millo önerőt fizetett ki... na de még mindig nem adott senki választ, csak köpködött, hogy minek az nekem, egy proletár vagyok.
akarok venni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!