Van esélyem cofidis egészség hitelt kapni?
Sajnos szükségem lenne minimum 100e ft-ra fogászati kezelés miatt. Viszont a bökkenő hogy 22 éves vagyok és diák, diákmunkával. A feltételek között valami olyasmi szerepel hogy 65e ft nettóval kell rendelkeznem. Viszont annyit azért nem kapok. 50e ftot tudok összetarhálni átlagban havonta. (2014 április óta van aktiv jövedelmem)
Mennyi az esélye hogy kivételt tennének?
Nem sok.
De ha diák vagy, igényelhetsz diákhitelt is, az talán jobb is mint a Cofidis.
Ja akkor bocsi, csak 22 éves diáként feltételeztem hogy már egyetemista/főiskolás vagy.
De ha fix feltételek vannak, kb. 0 az esélye, hogy csak a két szép szemedért eltérnek tőle.
Nem kaphatsz semelyik bankban hitelt, mivel a diákmunkából származó bevétel nem megfelelő jövedelem típus egy hiteligényléshez.
Amit a bankok honlapján találsz a tájékoztatókban - tehát a legalább minimálbért elérő jövedelem - az elsősorban alkalmazotti jogviszonyból, saját vállalkozásból, vagy öregségi nyugdíjból származhat, de aki még diák státuszban van, az a bankok szempontjából hitelképtelen.
Nem mondod "aranyom". Viszont mint leírtam 2014 óta állandó aktív jövedelemmel rendelkezem amit leadózok, adóbevallást nyilatkozom. Ezért is tartom rossznak hogy én aki még csak nem is telefonra, vagy hitel fizetésre igényelnék hitelt hanem szimplán egészségügyi gondok miatt, akkor miért is ne tehetném meg. Persze az előtted lévő már leírta miért, csak hát lehetne még egy fokkal rugalmasabb. Ha azt megtehetném hogy az egész pénzemet félretegyem akkor nyilvánvalóan nem tettem volna fel a kérdést és nem kacérkodtam volna a hitel gondolatával.
na mindegy, köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!