Megkapom a pénzt, ha megszüntetem?
Most küldték az otp-s lakástakarék számlakivonatot, hogy van rajta 115.000Ft-om.
Már évek óta nem fizettünk rá semmit.
Nem is szeretnénk tovább ...
Kivehetjük ezt a pénzt?
Az állami támogatást is megkaptuk volna, ha kivárjuk a szerződéskötéstől számított 8 évet, mert akkor azt is odaadják.
Egyébként megkaptuk a pénzt és nem volt bírság!!!!!!!!!!!!!!!!
Jobb, ha csendbe maradsz, ha valamit nem tudsz pontosan!
Tévedtem 2000 forintot, igaz. De hogy ezen te miért idegesíted fel magad, azt nem tudom, de nagyon tetszik. :D
Valóban igazad van, a 2195 forintos megszüntetési díjat csak a 2011 március 28. után nyitott, és a nyitástól számított 48 hónapon belül megszüntetendő számlák után kell kifizetni. Ebbe ti nyilván nem estetek bele.
Az állami támogatás összegét ( a befizetett összeg 30%-át, vagyis az egyenleg 23%-át) pedig csak akkor adják neked oda, ha lakáscélra használjátok fel az összeget. Ha csak úgy ki akarod venni a pénzt (tehát nem igazoltan lakáscélra), akkor az állami támogatás mindenképpen bukó.
[link] -> "Szerződésmódosítás" -> 3. kérdés
"Kivételt képeznek a 2009. június 30-ig kötött OTP Lakástakarék szerződések, ha a megtakarítási idő elérte vagy meghaladta a 8 évet. Ezen szerződések esetén nem kell a megtakarítás lakáscélú felhasználását igazolni."
Bizony, bizony mi 2008- ban kötöttük ezt a szerződést.
Lakásra már nincs szükségünk, mivel nyertünk a lottón.
ja, és nem idegesítettél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!