Letettem egy banki betétet egy bankautomatánál véletlen?
Figyelt kérdés
mert az egyenlegem akartam feltölteni de rossz gombra nyomtam és kiadott egy borítékot beleraktam az összeget majd beadtam a gépbe, es azt halottam hogy ezt 3 munkanapon belül jóvá írják a számlámon és akkor ugyanúgy költhetek róla webshoppokban, boltokban?2015. okt. 11. 00:39
1/3 anonim válasza:
Az egyenleged akartad feltölteni és a jelek szerint sikerült is. Most akkor mi a probléma?
2/3 anonim válasza:
A bankautomatáknál lehet befizetni is a számlára, ami úgy működik, hogy kiad egy borítékot, abba beteszed a pénzt és azt írják jóvá a számládon.
Ezért írta az első válaszoló, hogy a jelek szerint sikerült is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!