Bankszámla nyitás?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok pályakezdő és most vettek fel egy céghez viszont nincs még bankszámlám. Hol lenne érdemes nyitnom és milyen számlát ha néha szeretnék paypass-t használni? ( eBay-es vásárláshoz)
Köszi a segítséget!
2015. okt. 2. 19:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem PayPalra gondolsz :) Ahhoz már szinte minden bankkártya megfelel. Az OTP-nek van a JUMP számlacsomagja, direkt a korodbelieknek van kitalálva, és elég jó feltételeik vannak, szerintem menj be egy fiókba, és segítenek mindenben. :)
2/4 anonim válasza:
A JUMP szerintem nem egy nagy szám, inkább a Simple-t tudnám ajánlani az OTP-től. Gyakorlatilag teljesen ingyenes (csak az éves kártyadíjat kell fizetni a bankkártyáért, de 1. évben az is díjmentes), ha jövedelem érkezik a számlára, és nem kérsz extra szolgáltatásokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen Paypal ra gondoltam. :)
Köszönöm a válaszokat!
viszont mind a kettőnél meg van az apópertűs rész: " KÉSZPÉNZFELVÉTEL
Bankkártyával* OTP belföldi ATM hálózatban 99 Ft + 1,49% "
ami egy 80 ezres fizetésnél azt jelenti, hogy 1291ft-ot fizetsz csak azért hogy készpénzben kivedd a fizetésed.
2015. okt. 2. 22:30
4/4 anonim válasza:
Egyrészt minek akarod kivenni a komplett fizetésed? (Főleg, ha PayPal-ezni akarsz.)
Másrészt 2 ingyenes készpénzfelvétel mindenképp jár, ha más banknál nem veszed igénybe, és nyilatkozol. A feltüntetett összegek ezen felül értendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!