A bankok mennyire látnak bele egymás pénzügyeibe?
Azért a KHR nem szentírás ilyen szempontból, így csak a negatív lista esetén hisznek neki a bankok, arra pedig egy havi elmaradással nem kerül fel senki. Az meg bőven bent van a pakliban, hogy az utolsó törlesztési időpontot nem tölti fel a cetelem. Mivel ilyen gyerekbetegségekkel tele van a rendszer, ezért ezekre annyira nem alapoznak a bírálók.
Közlemény rovatot nem böngésznek? Oh, hogy miket néznek, néha még az ember sem hiszi el. Beszkennelt formában kiszúrja a bíráló, ha hiányzik a sarka a személyi igazolványnak, ha viszonylag rövid időn belül igényel valaki két hitelt, és az egyiknél még egyedülállónak vallotta magát majd házasnak, azért is visszadobják, hogy biztos így van-e, ellenőrizze a fióki dolgozó még egyszer, mert hogy lehet, hogy valaki egyedülálló, majd hirtelen megházasodik, és még hosszan lehetne folytatni a sort. A közlemény rovatokat kimondottan szeretik, legalábbis ahol eddig én dolgoztam.
Szerintem nem fogod megkapni. Tavasszal játszottuk végig a párommal.
Csakhogy ő a dupláját keresi a te bérednek. És mégis elutasította 3 nagy bank. Végül egy kis számunkra ismeretlen bank simán megadta. Át kellett hozzájuk vinni a számlavezetést, fizetés oda megy, de még jobban is járunk, mert 0 ft a számlavezetési díj, és bárhonnan bármennyi pénzt ingyen lehet felvenni. Előtte az Ersténél a számlavezetés évi 14 ezerre jött ki, ami brutál sok, és a kp-felvétel is csak havi 2 alkalom, csak saját ATM-ből.
Szóval nettó 240-280 között szokott kapni, nem KHR-es, és indok nélkül elküldték 3 helyről. NEki egy hitelkártyája volt, nem nagy összeg, havi 6-10 ezreket fizettünk bele. Az sem számított, hogy a kért hitelből ezt első körben kinullázná.
Az Erste is meg a Cofodos is szemét volt, mert mindkettő eljátszotta, hogy visszahívást ígértek, ugyanis telefonon igényelte, és egyik sem vette a fáradságot, hogy valóban visszahívja. Ő telefonált 2 hét múlva, hogy mi van már, és akkor mondták, hogy ja, bocsi, nem kapod meg. Hogy miért? Hát, az nem derül ki, a központ elutasította!
Szóval én szinte biztos vagyok benne, hogy ilyen fizetésre, már létező hitellel, de amúgy még a nélkül sem, 1 milliót nem fognak megadni. Vagy olyan hosszú futamidőre, hogy megőszülsz, mire visszafizeted. És utána még sok-sok évig nem kapsz majd egyéb hitelt, pl. lakás- vagy autóhitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!