Mit tegyek ha túl sok a tartozásom és nem tudom kifizetni?
Figyelt kérdés
Az otp factorynal van 14 millio ft lakashitelem mert anno vettem fel, nem tudtam fizetni,ezert decemberbe arverezesre bocsajtjak a hazat, ezen felul van 600 ezer ft egyeb tartozas amit vonnak a fizetesem 33% abol. Az lenne a kerdesem, hogy megprobaltam magancsod eljarast, de azt mondtak 30ezer ft ot kell befizetnem es utana havi 61 ezer ft-ot amig elbiraljak, hogy mi legyen ami elhuzodhat x ideig. A 33% levonassal 67 ezer a fizetesem. A 14 milliobol 9 millio a svajci frank, a tobbi forint alapu. Lehet olyat hogy kervenyeznem a svajci egy resze vagy akar annak az egesz resze eltorleset valami allami tamogatasat? Nagyon fontos lenne, ezt a magancsodot nem ertem ugyan hogy mibol fizetnem,otleteket es javaslatokat varom nagyon! A valaszokat elore is koszonom!2015. szept. 22. 19:26
1/5 anonim válasza:
Svájci frank alapú hitel már nincs, réges régen forintosítottak minden frankhitelt...
Az "egy részének eltörlését" már megtette helyetted az állam, további lehetőség nincs.
Arra, hogy nincs miből fizetned senki nem fog neked tanácsot adni...
2/5 A kérdező kommentje:
Ma hivtam fel a otp factoryt es azt mondta amit leirtam, hogy ebbol a 9 svajci frank alapu.
2015. szept. 22. 20:00
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor miert mondtak ezt nekem?
2015. szept. 23. 05:51
5/5 anonim válasza:
Azt én nem tudhatom - már ha egyáltalán ezt mondták és nem te értettél nagyon félre valamit...
Fuss neki még egyszer, legjobb lenne, ha vinnél magaddal valakit akinek nem idegen a terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!