Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha nem tudom kifizetni az...

Ha nem tudom kifizetni az ÉMÁSZ-nak a határidő végéig a tartozásom, akkor hány nap múlva kötik ki az áramot nálam?

Figyelt kérdés

Segítsetek!! Még soha nem maradtam el egy befizetéssel sem,de ez a hónap kicsit mínuszba jött ki,és nem jut rá!

Tehát mennyi időm van összesen,hogy befizessem? 12.-ig kellene befizetnem,de ez nem megoldható!

2014. máj. 7. 13:21
 1/1 anonim ***** válasza:
1 havi tartozás miatt még nem kapcsolják ki az áramot! Ha legalább 2 havival vagy elmaradva, akkor jöhet a kikapcsolás! Ha most késel, akkor csak büntetőkamatot kell pluszban fizetned a csekk mellé, kikapcsolástól nem kell tartanod (még)!
2014. máj. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!