Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal átutalás steam feltöltés?

Paypal átutalás steam feltöltés?

Figyelt kérdés
Most csináltam az egyik haveromnak stamen egy pénztárcsa feltöltést és az lenne a kérdésem, hogy amikor meg történt a feltöltés akkor sikeresnek írta, hogy megtörtént a stam de még sem a paypal sem neki nem küldött üzenetet a stam, hogy feltöltődött volna az összeg. Várni kell holnapig még jóváírják? Meg amikor másodszorra beléptem, a steamjába akkor se volt még ott az összeg csak amikor sikeresnek nyilvánította akkor lehetett látni.

2015. szept. 13. 20:38
 1/5 anonim válasza:
Nem befizetted a pénzt? Ha jól tudom, utalni nem lehet, lényegében PayPal-os fizetést csináltál. Az összegnek szerintem azonnal rajt kellene lennie Steam-en, nekem legalábbis eddig mindig 1 pillanat alatt megjelent.
2015. szept. 13. 20:40
 2/5 anonim válasza:
Meg nem igazán értem. Azt írod, nem látod a jobb felső sarokban az összeget, aztán meg azt, hogy amikor sikeresnek nyilvánította a tranzakciót, akkor látni lehetett. Most akkor úgy érted, hogy a jobb felső sarokban láttad az összeget?
2015. szept. 13. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen akkor láttam a jobb felső sarokban az összeget amikor megtörtént az utalás, de azután kiléptem és megint beléptem, hogy megnézzem, de azután nem lehetett látni már. Most nem tudom, hogy még jóvá kell e írni nekik valamit vagy nem. Gondolom, ha nem veszik le a paypalrol a pnzt akkor nem történt semmi utalás :D
2015. szept. 13. 21:09
 4/5 anonim válasza:

Nincs semmiféle jóváírás. Amint megtörtént a sikeres tranzakció, az összeg azonnal ott van, illetve felhasználható.

Nézd meg a Paypal számlát vagy a hozzá tartozó bankszámlát. Ha nem történt levonás, akkor a tranzakció nem sikerült.

2015. szept. 13. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm! Akkor ha nem történik levonás holnap sem akkor újra lehet próbálkozni :D
2015. szept. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!