Kifejezetten kezességgel foglalkozó jogásztól várnék rövid választ, ha lehetséges, és ilyen oldalon, jelen van jogász?
Tudom, minden kérdés meghallgatása hivatalos úton pénzért történik. Csak a meghallgatás, ahogy a fogorvosnál, az állapotfelmérés. A baj ott kezdődik, hogy nincs pénzem...! ez már indulásnak is minusz. Miért nincs pénzem? Mert tudatlanságom miatt...már eső után köpönyeg, aláírtam anno férjemnek 2 helyre. Utólag fogtam fel, az kezesség. Fél fizetésem levonják, mivel ő azóta nem dolgozik, nem is fog. Megkaptam egy állítólag jó ügyvéd elérhetőségét, amiben semmi extra nincs, mert ha pénz van, jó, jobb, legjobb jogász is bőven van, a pénztárca bőségével arányban.
Kérdésem: Őszinte választ kérek, érdemes-e bármit megpróbálnom a kezesség semmivé tétele ügyében, vagy teljesen fölösleges pénzkidobás a meghallgatás is. A józan eszem azt mondja, sőt, baráti ügyvéd---nem szakterülete--, nincs, mit tenni. Ismerőseim bíztatnak, lépni kell. Tehát, a józan eszem azt mondja, amit a a jogász, fizetni kell életem végéig az összeg nagysága miatt, és evidenciából, mert aláírtam. Hosszan írtam, rödid választ kérek, amennyiben ilyen formában, ez lehetséges. Fordultam végrehajtóhoz, fordultam OTP faktoringhoz, fordultam a cég jogászához. Elutasítottak. Kis ember, nincs pénze, húzza le magát a WC-n, ha nem tetszik. Annyit fogtam föl, jobb adósnak lenni, mint vétlen kezesnek. Nem Mariska nénitől, nem Pista bácsitól, hanem, szakembertől várok választ. Igen, nem.....
Hát, de igen, én biztosan ügyvéd vagyok, képzeld. :D
Csak éppen nem ingyenes ügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!