Ha az ATM benyelte a kártyámat, amit nem én használtam, le lehet kérni az adott időpontban készült fényképet a banktól?
Tudtommal minden ilyen eseményt rögzít az összes automata, viszont úgy gondolom, hogy ezeket a fényképeket csak rendőrség kérheti ki esetleges feljelentést követően.
A HANGSÚLY azon van, hogy valamelyik családtag vette el a kártyát és próbálkozhatott, mert a kártya olyan helyen volt, ahol csak a család tagjai férhetnek hozzá.
Pénz viszont nem hiányzik róla.
valószínű, hogy nem tudta a pin kódot..
menj be a bankba, mond azt, hogy rossz passzban voltál, és elütötted a pin kódot ezért berántotta..vagy megkeresik, és visszadják puk kóddal aktiválva, vagy kapsz egy újat némi tanulópénzért.
ha a családoddal nagyjából jóban vagy, akkor ne tegyél feljelentést, de ha megakarod szorongatni valamelyiket, akkor irány yard, vagy a bank..
én nem tenném..
csak a kártyámat kérném vissza csodálkozó boci szemekkel...
otthon meg elintézed...
Én meg rendőrségre mennék.
Ha valamelyik családtagod le akar húzni, megérdemli hogy rendőrségi ügye legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!