Mennyi lakáshitelt fizettek? Nekünk 12M Ft svájci frank alapon,35 évre 97. 000. Ft körül van (3 éve vettük fel) és ez egy normál lakáshitel, nincs rugalmas törlesztés meg semmi ilyesmi.
Korábban sem értettem, most sem értem, hogy mások mért nem értik a kamatos kamat arányait.
Igen sokat fog visszafizetni az adós, de koránt sem annyit amennyi a reálérték.
Matek: 43 éves vagyok és a 90 szeresét keresem most a 18 éves koromban kapott béremnél. az 10 millilánál mennyi is?
Nagyot nézne ugye mindenki, ha a felvett 10 milla helyett 900 milliót kérne mondjuk egy 25 éves futamidőre a bank?
Tudom brmi megeshet 25 év távlatában, de a jelenlegi banki kamatos kamatok kisebb nagyobb anomáliákkal, de igenis reálisak.
Aki ezt nem érti, vagy nem fogadja el, az ne vegyen fel hitelt.
Az életben tulajdonképpen a mai világ adta lehetőségekkel semmi sem kalkulálható előre. A világválság sem volt az.
Úgyhogy kérdező jó a hitelkonstrukciód, de én is azt mondom, hogy több helyről is érdeklődd meg, tudod-e esetleg csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!