Nem enged átutalni, mi lehet a baj? Fontoos
Ahogy most be van állítva a netbankod, hogy csak annak tudj utalni, akinek egyszer már utaltál és az utalás adatait elmentetted (egy űrlapra). Ez persze új számlánál nem túl hasznos, de később hasznos lehet egy űrlapot csinálni például a neptunos gyűtőszámlához, hogy ne kelljen indig beírni a számlaszámot.
Ha nagyon sürgős, átutalhatod más bankszámlájáról is az összeget. De igazából mindegy, mivel este nem lehet átutalni (vagyis lehet, de csak másnap fog teljesülni). Szóval ha most indítasz egy átutalást, az pont olyan, mintha holnap reggel 8kor.
Továbbá: a neptunos gyűjtőszámlára beérkező összeg nem automatikusan íródik jóvá, hanem Marika néni írja őket jóvá kézileg, ami azt jelenti, hogy némi átfutási ideje van. Ha holnap utalsz is pénzt, az legkorábban holnapután, de esetleg még egy nappal később fog megjelenni Neptunon.
[Milyen egyetem az, ahol a tárgyfelvételért kell fizetni? Vagy te költségtérítéses képzésen vagy?]
Jah bónusz tipp: ha annyira "fontoos" meg mindenkit felhívtatok már, miért éppen az OTP ügyfélszolgálatát hagytátok ki a telefonos listából? :)
+36 1/20/30/70 3 666 666
+36 40 366 666
Úgy sejtem, az a probléma, hogy a számlanyitásnál az ügyintéző olyan alapbeállításokat rögzített, ahol nagyon alacsony az elutalásra az értékhatár (Junior számlánál elképzelhető, hogy nagyon alacsony a limit).
Nézd meg a netbankban, hogy milyen limitek lettek beállítva pl kp felvételre, utalásra, stb. Elméletileg ezt Te is átállíthatod netbankon keresztül, de holnap az OTP-ben is segítenek, ha nem sikerül.
OTP direkten belül, valahol jobbra alul van egy olyan fül, hogy "chat". Gyakorlatilag az ügyfélszolgálattal lehet chat felületen beszélni.
Sokszor használtam már, nagyon hatékony.
Annyi, hogy ha 5-10 percig nem reagálsz, akkor bezárják a chat-et és valószínűleg új ügyintézőhöz kerülsz, ha újranyitod.
Gyorsabb és hatékonyabb, mint a telefonos verzió, ahol az automatát is végig kell hallgatni, mire élő emberhez kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!