Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 17 éves vagyok, szerintetek...

17 éves vagyok, szerintetek mihez kezdjek 500 ezer forinttal?

Figyelt kérdés
Üdv! 17 éves vagyok, és hamarosan egy számomra elég nagy, 500 ezer forintos összeget kapok. Tudom hogy ez a mai világban nem nagy pénz, de semmiképpen sem szeretném a bankszámlámon tartani, elvégre úgy csak kevesebb lesz belőle, de semmi képen sem növekszik. Tudnátok valami befektetést ajánlani? Nem szeretnék nagy kockázatot vállalni, ezért én az állampapírokra gondoltam. Emellett az összeg egy részéből (100-200 ezer) BMW részvényeket vennék, nagyon bízok bennük, és azt hallottam emelkedni fog. Esetleg arra is gondoltam hogy eurot vennék, amikor alacsonyabb az árfolyam. Köszönöm hogy végigolvastátok, minden tanácsot meghallgatok.

2015. aug. 24. 16:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
Most az ingatlan alapkezelők betéteit aján,lom
2015. szept. 24. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!