A bankokban miért nincs az ügyfeleknek WC?
Figyelt kérdés
Sokszor több mint egy órát váratják az embert, igazán lehetne legalább egy mosdó!2015. aug. 18. 09:51
11/15 anonim válasza:
Biztonsági okokból nincs. Egy bekamerázhatatlan plusz helység az ügyféltérben tökéletesen ideális a túszejtő bankrablóknak. De nem csak a betörők miatt vannak kamerák a bankban. A visszaéléseket, megvesztegetéseket is el lehet azzal kerülni, ha minden szemmel tartható.
12/15 anonim válasza:
"Amúgy ritka az, hogy egy órát kell várni a fiókokban"
Mázlista vagy, örülj neki. Gondolom, nem Budapesten élsz és gondolom még sosem kellett határidős ügy miatt húsvét hétfő utáni kedden, vagy december 23-án ügyet intézned a bankban. Gondolom még olyan fiókban sem jártál, ahol összesen van 2 ügyintézői pult (pl. Nagyvárad tér), előtted pedig pont számlát nyitott valaki. Egy ügyintézéssel lazán el tud menni egy óra, de ültem én már 3 órán keresztül is bankban.
13/15 anonim válasza:
Nincs, át kell menned pisilni egy plázába vagy kocsmába... Csak nehogy akkor szólítsanak, mert akkor téphetsz újra sorszámot. Bár elég gáz, - szó szerint :)- , ha valakire ott jön rá a hasmars....
14/15 anonim válasza:
Most olvasom még a további válaszokat. Szoktam én is időpontos lenni s pont lesz...rom, hogy ki hogy néz rám. Neten, telefonon mindenkinek megvan a lehetőség, igen, idős nénikéknek is.
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, melyik banknak van a Nagyvárad téren fiókja, de gyanítom, hogy van annak máshol is, olyan helyen, ahol több ügyintéző is akad, a metró meg odavisz 10 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!