Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bankokban van befizető...

Melyik bankokban van befizető atm?

Figyelt kérdés
Az Unicreditnél rögötn meg is jelenik az összeg a számlán, a többi bankban is így van?
2015. ápr. 21. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A nagybankoknál sztem mindegyiknél van készpézbefizetésre alkalmas ATM. De ezek száma elenyésző... Ha befizeted a pénzt azt egyből jóváírják a számládon, olyan, mintha pénztárban fizetnél be.
2015. ápr. 21. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte az összes bankfiókban levő ATM alkalmas pénz befizetésére.

Az Unicreditnél sem a számlán jelenik meg, csak az értesítőn látszik a befizetés. Jóvá csak akkor írják, ha ellenőrzik a befizetés valódiságát. Ha nem így lenne, elegendő volna beírni egy tetszőleges összeget, majd az üres borítékot beletuszkolni az ATM-be és szépen gyarapodna a bankszámla.

2015. ápr. 22. 11:20
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es tévedsz!

Én az Unicreditnél vagyok, arról tudok nyilatkozni.

A legtöbb ATM nem befizetős.

Az Unicreditnél nem kell boritékba betenni az összeget, hanem beadod egy nyíláson, a gép megszámolja és azt rögtön használhatod. Ezt tudom!

A kérdés arra vonatkozott, hogy más bankoknál hogy van.

Ezek szerint ott ez a borítékos megoldás van?

2015. ápr. 22. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, sok helyen van borítékos befizetési lehetőség. Ritkán használok ATM-et, lemaradtam arról, hogy már bankjegyfelismerős, boríték nélküli befizetési lehetőség is van. Vidéken élek, itt viszont az összes bankfióknál levő ATM alkalmas befizetésre.
2015. ápr. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!