Nyittotam egy OTP Junior számlát interneten keresztül, és MCO ISIC kártyát rendeltem mellé. Miért küldenek emlékeztető emailt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval az MCO ISIC kártyát választottam, ami egy fényképes diákigazolványként is funkcionál. Miután megnyitottam a számlámat, pár nappal később küldtek egy levelet amiben emlékeztettek az igazolványkép feltöltésére. Én ezt egyáltalán nem értem, ugyanis feltöltöttem az igazolványképem.. Akkor minek küldenek emlékeztetőt? Másnál is volt már ilyen?2015. aug. 17. 17:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!