OTP junior kártyával szeretnék ebay-ről rendelni. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Kiválasztom a terméket, és utána ott van hogy be kell írni a kártya számot stb. Ezeket beírom de amikor rákattintok arra hogy "Pay" kihoz egy szöveget amiben az van, hogy a kártyát nem lehet használni erre a fizetésre, és írjam be egy másik kártya számát. Nem tudjátok hogy mi lehet a baj?2015. aug. 16. 11:49
1/4 anonim válasza:
Sok Junioros panaszkodik erre itt az oldalon, hogy nem tudnak PayPalon fizetni a kártyájukkal. Válassz másik bankot.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg nincs engedélyezve az online tranzakció a kártyádon, vagy be van állítva egy limit. Nekem szintén OTP junior kártyám van, és rendszeresen eBay-ről, AliExpress-ről szoktam rendelni vele.
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ebayen kersztül csak dombornyomott kártyával lehet fizetni online. Ugyanúgy mint a PayPal esetén. Junior kártya meg nem az.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem csak dombornyomott kártyával lehet, nekem sem az. eBayen pont tegnapelőtt rendeltem pár ruhát, OTP junior kártyával. Régen volt az, hogy csak dombornyomottal lehetett, most már csak az a lényeg, hogy legyen CVC kód a kártya hátulján (3 jegyű), meg hogy engedélyezve legyen az online tranzakció a bankfióknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!