Megvan valakinek a Bors csütörtöki száma? (2010. 03. 04. ) Tudom nem ide való a kérdés, de a gyerekemnek akarok jót!

Figyelt kérdés
Volt benne egy hitel hírdetés bárlistásoknak és nyugdíjasoknak. Arról szeretnék valami infót
2010. márc. 8. 13:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
Neten nem tudod vissza keresni?
2010. márc. 8. 13:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, már próbáltuk! A párom is abba bízott azért nem vette meg!
2010. márc. 8. 14:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Délután megyek vásárolni, ha gondolod, megnézem neked. De szerintem ez nem hitel lesz, hanem az a fogyasztói csoportos átverés, biztos hallottál róla te is. (Bankos vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy hitelről van szó. Bárosoknak nem adnak hitelt!!!)

(B)

2010. márc. 8. 14:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem hallottam erről az átverésről. Én nem láttam a hírdetést, csak a párom. Valami olyasmit írt, hogy bárlistásoknak és nyugdíjasoknak is tudnak hitelt adni. De szerintem nem banki hirdetés.
2010. márc. 9. 11:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja, mi nem vagyunk se nyugdíjasok se bárlistások. Csak kedvezőnek látszott a hitel kínálata.
2010. márc. 9. 11:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Az a fogyasztói csoportos izé egyébként úgy működik, amit sokaknak nem mondtak el, hogy bizony akár éveket is kell várni, mire pénzt kapsz. Havonta befizet a fogyasztói csoport minden tagja x ezer forintot, és minden hónapban valakit kisorsolnak, aki pénzt kap. De lehet, hogy te csak 5 év múlva leszel kisorsolva, addig meg szépen havonta csengetsz. A szerződést pedig nem tudod visszamondani, vagy addigra már késő, mert fizettél jó sokat. Riportot is csináltak erről talán a fókuszban az rtl-en.

Nem mentem egyébként vásárolni, úgyhogy nem tudtam megnézni neked, hogy mi lehetett ez. De ha nem banki hirdetés volt, akkor bizony én nem bíznék meg semmi ilyesmiben.(B)

2010. márc. 9. 12:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én még csak nem is tudok utána nézni se, de lehet így járunk jól!!! Amúgy ha bankos vagy tudnál nekünk ajánlani valami féle hitelt?
2010. márc. 9. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Elmegyek nemsokára tökösömmel sétálni, akkor beugrom a boltba, és megnézem neked.

Sajna hitel ügyekben nem nagyon vagyok jártas, mert én befektetési tanácsadó voltam a K&H-nál. De hol laktok? Mert esetleg tudok valakit ajánlani, akihez fordulhattok (legalábbis KH-n belül talán van arrafelé ismerősöm, egyéb banknál nem valószínű, hogy tudok segíteni.)

(B)

2010. márc. 9. 13:40
 9/12 anonim válasza:
Ezekbe a hírdetésekbe ne ugorjatok bele. Egy nagy kamu,és átverés. Erre arra kérnek pénzt,hónapokig húzodik,azt mondja nem sikerült elintézni,vissza kapod a pénzed 1%-át,mondván hogy nekik is költségekkel járt hogy intézzék az ügyed.
2010. márc. 9. 17:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajna nem volt már újság, pedig itt mindig szokott lenni elfekvőben. Sorry! :(

(B)

2010. márc. 9. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!