Ha most kaptam egy új bankkártyát (újat kaptam a nemrég lejárt előzőm helyett, többi részlet lent), akkor ennek a pinkódja hogy van?
Ha egy vadiúj kártya lenne (amilyenem nem volt előtte), akkor tudom h úgy van h az egyik tájékotató levélen a mindenféle fontos tájékoztatás után azt is írják h a pinkódot külön küldik... DE: ez nem egy új számla és nem is új kártyatípus, hanem úgy van ez nekem h lejárt az eddig használt kártya júl.hó végén, megjött addig az új is, és a régi deaktiválódott az új aktiválásától (ezt napokkal hóvég előtt tettem), ÉS még a kártyaszáma is ugyanaz az újamnak mint ami a régimnek volt (mivel úgyse lehet 1szerre mind2 használatban + full ua típusú a kártya). Természetesen abba a levélbe, ami 1 borítékban volt a kártyámmal, szintén írták h nincs benne a pinkód, de azóta se jött másik levél... Akkor most melyik az esélyesebb verzió?
a) ugyanaz most is a pin ami már évek óta,
b) vagy ennek a kártyának is lenne először egy gyári pin és a levél keveredett el?
(kérem mellőzni a "miért nem 2 hete néztél ennek utána" és hasonló kötözködéseket + az esetleges elhépelések oka h csam telorol tudok most fent lenni)
Ugyanaz maradt a száma?
Általában a bankok új kártyaszámmal kérik a legyártást a kártyatársaságtól?
Melyik banknál vagy? Milyen típusú kártya?
Budapest Bank, Maestro
annyi változott csak, hogy más a CVC kód, illetve a régi nem volt paypass-os, az új meg az lett, DE előtte rendesen járt le a régi, és az a hosszú szám elöl ugyanaz lett az új kártyámon mint a régin is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!