Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha OTP-nél SMS értesítést...

Ha OTP-nél SMS értesítést kérek a kártyás vásárlásokról, akkor annak van külön havidíja, vagy csak a kiküldött SMS-ekért kell fizetni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Mindig vannak idióták, akik azt hiszik, mások fejből naprakészen tudják a bankok kondíciós listáit. Ilyen emberek azonban nincsenek. Ha vannak, azok autisták, akik nem járnak a gyakori kérdésekre.

Amíg a gyakori kérdésekre regisztrálsz, és felteszel egy ilyen hülye kérdést, az alatt az idő alatt el lehet látogatni a www.otpbank.hu oldalra, megkeresni a megfelelő hirdetményt, ami a te becses számlacsomagodra, bankkártyádra vonatkozik, és kisilabizálni, hogy akkor neked miért mennyit kell fizetni.

Vagy fel lehet hívni a banki ügyfélszolgálatot, ahol elmondják. Esetleg lehet csetelni a honlapon egy szakemberrel, akinek az a dolga, hogy ezt tudja. Tudod: cipőt a cipőboltból.

2015. júl. 24. 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Jól van, öcsém, kaptál egy negatívot a bunkóságodért.
2015. júl. 24. 12:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Hacsak beszólni tudsz, akkor kár volt hozzászólnod.
2015. júl. 24. 12:30
 4/10 A kérdező kommentje:
A kérdés nyilván olyanoknak szólt, akinek van ilyen szolgáltatása, és kapásból tudják a választ. Ha pedig valaki megválaszolja, akkor itt lesz a válasz, amit egyből megtalál a google, vagyis nem kell mindenkinek külön beszélni az ügyintézővel, böngésznie a honlapon. Nem a konkrét összeg volt a kérdés, hanem csak az, hogy van-e havidíj az sms díjon felül.
2015. júl. 24. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Pedig igaza van az elsőnek, én sem mondhattam volna szebben. Tessék szépen használni az eszedet, ne adjunk már mindent a szádba... Én felpontoztam cserébe a bunkóságodért. Kérem én is a negatívat. Tojok rá.
2015. júl. 24. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kapásból senki se fogja tudni a választ, mert 21 fajta számlacsomag van, aminek mind-mind más díja van. Azon felül, hogy hasznosnak is ítéld a választ, nekem csak az sms-ért kellett fizetnem, egyéb havidíja nem volt (Tempó számlacsomag).
2015. júl. 24. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne kérj, sokba kerül. Én azért mondtam le, 6-800 forintokat emelgettek le időnként a számlámról erre a fölösleges hülyeségre. Amúgy nem havidíjas, hanem az sms-ek számától függ.
2015. júl. 24. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok. Nem gyúrok arra, hogy sok zöld kezem legyen, megírom, amit gondolok. Azt gondolom, egy banki ügyfél legyen annyira értelmes, hogy tudja használni a banki honlapot, a kondíciós listákat, az ügyfélszolgálatot. Ha nem képes rá, ne bankoljon. Idegesítenek azok, akik képtelenek vagy egyszerűen lusták elolvasni, utánajárni mire szerződtek egy bankkal, mi mennyibe kerül, aztán a végén meg hisztiznek, hogy át lettek verve így meg úgy. Nem erről volt szó, nem így tudták blabla.

Egyébként meg honnan tudja valaki a kérdésedből, hogy milyen számlacsomagod van, kértél-e valaha valami kiegészítőt, amiben ingyenes sms-ek lehetnek stb. Mert havi 298 forintért a Simple csomaghoz kérhetsz pl. ilyet, és akkor minden sms ingyen van. Szóval még a kérdést is lusta voltál pontosan, precízen megfogalmazva feltenni.

2015. júl. 24. 12:45
 9/10 Koplárovics Béci ***** válasza:

Akkor a bank kondíciós listája nélkül tapasztalatból, mert ugye úgy is lehet...

Csak az SMS-ekért kell fizetni, és az - szerintem - elég drága: 21Ft/SMS.

2015. júl. 24. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Havidíja nincs, az OTP Direkt része, de külön be kell állítani, hogy a kártyás vásárlásokról kérsz értesítést ("Kártyakontroll") vagy a számla terheléseiről/jóváírásairól ("Számlakontroll").

Szerintem a kártyás vásárlásról külön kérni hülyeség, mert ha csak a számlakontrollt állítod be, akkor is küldenek értesítést a vásárlásokról, mivel a számlaegyenleg változik. Így ha mindkettőt kéred, gyakorlatilag duplán kapsz értesítést, dupla költségért.

(Az SMS ára mobilhálózatonként eltérő, nekem a Telekomos SMS-ekért 25Ft-ot vonnak, a többit nézd meg a Hirdetményben...)

2015. júl. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!