Pénz utalás Otp banktól, PayPal-ra?
Elutaltam 16.-án 32€-t PayPal számlámra.(+ még le vont 4590ft-t)
Ma, nemrég internetbankon ki írta, hogy "Tranzakció állapota: Végrehajtva"
De paypal számlámra még nem érkezett meg.
Meg fog érkezni, vagy sem?
Az én Paypal accom nem így néz ki. De nem is ez a lényeg.
Az általuk megadott adatok közül ami látszik, az stimmel. A kedvezményezett neve és a bank neve. Ez alapján te belföldön utaltál. A kitakart részen nyilván egy 24 jegyű számlaszám van. Ha 16-án, vagyis csütörtökön történt az utalás, akkor bár mára eljutott az Unicredithez, de a Paypal a saját rendszerén belül még nem írta jóvá. Egyetlen alkalommal csináltam ilyen feltöltést, és akkor sem látszott másnapra az eredmény.
A Paypal accountod kinézete továbbra is furcsa nekem, de lehet hogy csak én vagyok lemaradva. A jobb felső sarokban két hírbuborék is van, amiket nem tudok mire vélni. Na mindegy.
Igen, az a bankszámlaszám.
Kissé irritáló, de remélem nem vesznek le semmit, mert csak 2.42€-val utaltam többett
Szuper :D
No, de legalább megtanultam, köszönöm szépen a segítségeteket! :)
További szép napot mindőtöknek!
Örök tanulság: ha nem tudsz angolul, ne használj angol oldalt, főleg ha pénzről van szó. A legelső sorban (step 1 fölött) írja, hogy forintban kell utalni.
Egyébként ha a top up (instantly) menüpontot választod, az gyorsabb, mert ott OTP-s számlára utalsz, ami hétköznap azonnal végbemegy.
A kérdéshez kapcsolódóan én sem tudok több indít Hozzá tenni, mint az előttem szólóak.
Köszönöm!
Linket tudnál adni?
Mert nem találok olyan menüpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!