Pénz utalás Otp banktól, PayPal-ra?
Elutaltam 16.-án 32€-t PayPal számlámra.(+ még le vont 4590ft-t)
Ma, nemrég internetbankon ki írta, hogy "Tranzakció állapota: Végrehajtva"
De paypal számlámra még nem érkezett meg.
Meg fog érkezni, vagy sem?
Ezt elszúrtad, nem eurót kellett volna utalni, hanem forintot. Így ez sokkal drágább volt és lassabb lesz.
Milyen számlaszámra utaltad? A közleménybe beírtad az ID-t?
Igen, be írtam, amit a paypal adott, mikor rá mentem az "add money"-ra.
Akkor legközelebb forintot utaljak? És ott át tudom ingyen váltani?
Igen külföldre utaltam, valutával.
Akkor legközelebb belföldi utalással(Mert magyar címet adtak), és forintot.
És paypalon hogy váltom át?
Nincs rá esély.
A MyAccount menüpontban van egy olyan, hogy Currency Converter ott tudsz különböző devizanemeket felvenni.
Ha a forintot felveszed, akkor a forint utalást forintban fogják jóváírni és ott tudod átváltani másra (ha kell egyáltalán), de azt én még sosem próbáltam mert mindig forintot utalok és a forint az elsődlegesnek beállított devizanem is a paypal számlámon.
A számlaszámot felesleges volt kitakarnod, mert az mindenkinek egyforma, gondolom ide utaltál:
10918001-00000001-15050684
Ezt ellenőrizd le, hogy stimmel-e, ha igen, akkor nincs gond.
Ez egy magyar forint számla, tehát nem külföldre utaltál, hanem belföldre eurót egy forint számlára.
Meg fog érkezni ez is, csak valószínű a küldött összegből is vonnak le majd költséget, tehát duplán rosszul jártál, sőt ha az időt is belevesszük, akkor triplán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!