Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » MÁK által kiállított igazolás...

MÁK által kiállított igazolás a családi pótlékról? Mi ez, mi kell hozzá, hol kell intézni?

Figyelt kérdés

Egy hitelre lenne szükségem, ehhez kéri a bank a "MÁK által kiállított igazolás a családi pótlékról" nevű dolgot.

Hol kérhetem, mi kell hozzá, mennyi idő?

Valamit találtam, hogy talán 2015. áprilistól már nem is Kincstárnál kell ezt igényelni, hanem valami családközpontban.

2015. júl. 15. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

A kormányhivatal átvette a családtámogatási ügyeket idén tavasszal, így már a megyei kormányhivatalhoz kell bemenned ilyen igazolásért.

Őszintén szólva nem tudom, mennyi idő alatt adják ki, de ez az igazolás arról szól, hogy utánanéznek, jogosult voltál=vagy-e csp-re, és hogy alakultak a kifizetések.

2015. júl. 15. 13:30
 2/2 agyusjoe válasza:
de ha valamilyen hivatali ügyhöz kell akkor kérned sem kell ugyanis az állami szervek hivatalok és önkormányzatok a NER rendszeréből le tudják kérni mind a családi pótlék mind a Gyes összegének igazolását
2018. nov. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!