Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bank a legügyfélbarátabb?

Melyik bank a legügyfélbarátabb?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a legkevesebb összegű tranzakciós díjra, kezelési költsaégre stb
2015. júl. 15. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó:

4800 ft?

Megfelelő darabszámú kártyahasználattal sokat lehet csökkenteni rajta.

Úgy már tényleg megéri, de ez így nagyon magas.

Persze lehet, hogy így is megéri, amiatt amiket kapsz érte, de hát még tovább tudnád csökkenteni, sokkal nagyobb biznisz lenne, nem?

2015. okt. 16. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb konstrukció nekem, amúgy 1200 lesz a vége mindig, mert mindent kártyával fizetek.

Emellett kapok arany mastercardot (ami ugye prémium kártya), asszisztencia szolgáltatást, kevezményeket, a kártya biztosított, smsek és a kártyadíj benne van, soron kívül kiszolgálnak a bankban. Emellett utazási biztosítás is van rá és további költség nélkül

hitelkeret, ha akarok.

Ezek még teljes áron is megéri, de a kártyahasználati kedvezménnyel pláne.

Azt meg senki nem gondolja komolyan ugye, hogy ungyen szolgáltatások léteznek...;)

2015. okt. 16. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is így gondoltam, hogy a 4800 ft-ra 75%-os díjkedvezmény.

Oké, hogy amúgy is megéri, de ha lehet negyedéért nyilván úgy az igazán "biznisz".

Én sehol nem írtam, hogy ingyen szolgáltatás létezik. Gondolom nem nekem szántad.

2015. okt. 16. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:
nem konkrétan neked szántam, csak viccesnek találom, hogy a nagy-többség mindent ingyen akar
2015. okt. 16. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es és 13-as választ író vagyok.

Kedves Kérdező!

Egyébként az ügyfélbarát hozzáállás és a kedvező díjak nem ugyanazt jelentik.

Ügyfélbarát: kiszolgálás minősége, személyesen és elektronikus csatornákon jól lehet intézni a dolgokat. Gyors és hatékony problémamegoldás. Rugalmasság. Stb...

Ezek nem feltétlenül járnak együtt az alacsony költségekkel. Persze lehet úgy is.

A bankok különben is sokféle terméket kínálnak, egy sima lakossági folyószámla sem csak egyféle lehet egy bankon belül. Konstrukciók, feltételek,...

És az is lehet, hogy ami neked megéri, az nekem nagyon nem, X-nek pedig még annyira sem.

A másik számlacsomag pedig éppen fordítva.

2015. okt. 17. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:

CIB. Kártyás vásárlás esetén semmilyen díj nincs. Benne van havi 2db kp felvétel.

És ha havi 30 vásárlásod van, akkor kártya vezetési díj 25%at kell befizetni. Lehet az 30db víz is. Így csak pár száz ft havonta.

2015. dec. 19. 16:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja ugyanarról beszélek mint a 12-es. Ja és Ferihegyen ehetsz ihatsz a Master Card váróban. figyelembe véve, hogy Ferihegyen egy víz is kb 500ft nem rossz dolog. A többi előnyét már leírták.
2015. dec. 19. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Hónapok óta rendszeresen kiemeled a kérdést.

Gondolom azóta már választottál számlavezetőt.

Nem hiszem, hogy újabb választ kaphatsz, ha további infok kellenek, máshonnan kellene beszerezni.

A neten, de szerintem ezen a honlapon is nagyon sok véleményt olvashatsz bankokról.

2016. jún. 19. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!