Ha felmondták a hitelszerződésem és nem egyezkedtem a bankkal, de fizetem továbbra is a törlesztőt, a bank veterhelheti az összeget a nagymamám házára?
Figyelt kérdés
Nem kaptam végrehajtótól levelet ...2015. júl. 8. 22:40
1/9 anonim válasza:
A nagymamád háza hogy kerül a képbe? Az az ingatlanfedezet?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Ez személyi kölcsön. Nem volt rá fedezet.
2015. júl. 9. 06:24
4/9 anonim válasza:
Ha felmondták, minek fizeted a törlesztőt? Nem létező hitelszerződésnél a tartozást nem tudod csökkenteni.
A te tulajdonodat viheti el a végrehajtó csak, másét nem.
5/9 anonim válasza:
Attól, hogy felmondták a hitelszerződést a tartozása fennáll, csak egy összegben esedékes. Szóval tudja csökkenteni a tartozást ha fizetget.
6/9 anonim válasza:
Tudja, ha megegyezik a bankkal. Egyébként hová könyvelik le a befizetést? Megvan még a hitelszámla, amire fizet, vagy majd egyszer csak fél év múlva észrevesznek valami befizetést, ami lóg a levegőben, közben meg ketyeg a késedelmi kamat és a többi.
7/9 anonim válasza:
Megmarad a hitelszámla, ugyanúgy nyilvántartják, számolják a késedelmi kamatot stb.
8/9 anonim válasza:
Nem terhelheti be, csak a te fizetésed/ingóságod/ingatlanod kerülhet veszélybe.
9/9 Carragher_x válasza:
Más tulajdonát amennyiben nem volt kezes az illető, úgy természetesen nem érintheti a te tartozásod.
Amúgy a lehető legnagyobb marhaságot követed el azzal, hogy nem kommunikálsz a bankkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!