Miért von le a paypal és miért nem adja vissza?
Figyelt kérdés
Ebayen vásároltam Mastercarddal és utána regisztráltam paypalon, a PayPal pedig 2x levont 1 USD-t amikor még nem is regisztráltam, nem írja ki a historyban ezt a 2 USD-t és verify-olni sem tudom a paypalom mert más kártyát kér mint amit megadtam regisztrálásnál, és nem is kaptam eddig vissza a pénzt (2 nap telt el). Valaki ötlet?2015. jún. 22. 10:07
1/2 anonim válasza:
Eléggé érthetetlenül fogalmaztad meg. Viszont a paypal a regisztrációkor megterheli x összeggel a kártyád, amit majd jóváír pár nap után.
2/2 Dietrich válasza:
Hasonlóan voltam vele, de elvileg e-mail-re kell majd jönnie egy kódnak amit PayPal-on meg kell adnod, és aztán a pénzt visszautalja a számládra. Ezt levásárolhatod. Ha jól emlékszem nekem 5-6 napba telt mire megjött a kód. (K&H)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!