Euró átutalás Magyarországról Németországba? Hogyan?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam az előbb, de nem tudtam, mert annyi adatot kér, amiket nem tudok.. pl. kéri annak a személynek, akinek utalni akarok, a címét, bankja címét, bankja nevét stb. Ezeket viszont nem tudom, mert ő nekem csak IBAN és BIC számot adott meg. Amúgy a bankban kaptam ilyen lapot, azokon van rajta, azt kell kitöltenem. Ha esetleg ezeket nem töltöm ki, az baj? Vagy van más mód az átutalásra? Azért nem értem a dolgot, mert amikor ő utalt nekem át, akkor neki is csak a BIC és IBAN kellett tőlem, nem tudta se a címem, se a telefonszámom, se a bankom nevét, címét stb.-t. Ő mégis át tudta utalni.. Vagy akkor Németországba mások a szabályok erre?2015. jún. 12. 18:13
1/1 anonim válasza:
A címeket nem fontos beírni, hagyhatod üresen.
A bank nevét beírhatod a SWIFT kód alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!