Bárosok hol kapnak hitelt?
Figyelt kérdés
aktiv báros vagyok és szeretném rendezni a hiteleimet amiért báros lettem.a kérdésem az hogy melyik aza bank ahol kaphatok hitelt ha van munkahelyem és elég jo fizetésem tud valaki segiteni?#hitel #bárosoknak
2015. jún. 12. 08:48
1/8 anonim válasza:
Kocsmában max, vagy uzsorástól, esetleg rokontól
. Ha peches vagy kifoghatsz "Pénzügyi Szolgáltató Kft -két" akik pénzt ígérnek KHR-eseknek olcsón, de lelépnek a befizetéssel.
2/8 anonim válasza:
Hitelt hitelből akarsz rendezni, gratulálok. Ha olyan jó a fizetésed, akkor majd rendezed abból.
3/8 anonim válasza:
Tehat hitelbol rendezned a hiteledet? Komolyan? Es tenyleg azt kepzeled, hogy barmelyik normalis hitelintezet szoba all veled?
Az aktiv BAR (helyesen KHR) listan valo jelenleted egy veszcsengo mindenkinek, hogy megbizhatatlan ados vagy. Ha kapsz is barkitol hitelt, a mostani hiteledhez kepest biztosan dragabban kapod meg, mert kockazatot kepviselsz. Hogyan fizetned a meg megasabb torlesztot, ha a mostanit sem tudod?
6/8 anonim válasza:
magyarán mondva, valaki fizesse ki helyetted a tartozásod, gratulálok!
7/8 anonim válasza:
lehet, hogy jó ember vagy, de ha pénz közelébe engednek, azt ellopod, nem vagy elég fejlett hozzá
8/8 A kérdező kommentje:
úgy gondolom hogy nem az ember feje felett kell pálcát törni . lényegében nekem egy kérdésem lett volna amire normális választ várok normális emberektől. na most az irhat nekem olyanokat amilyeneket ti AKI HIBÁTLAN . nem tudjátok mi miért történt. ugy hogy aki nem hasznos kommentet ir . annak megköszönöm a "segitségét" és megkérem távozzon az én irásaimtól. köszönöm :)
2015. jún. 15. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!