100 millió Forint, internetes felületen történő átutalási költsége OTP Junioron mennyibe kerül jelenleg?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 19:43
2/10 A kérdező kommentje:
Viccet félretéve, csak érdekel hogy a bankok mennyit számolnak le maguknak egy ekkora összegnél
2015. jún. 11. 19:48
3/10 anonim válasza:
Megnézed a kondíciós listát és kiszámolod :)
Sosem fogsz nagy pénzeket szakítani ha ezt nem tudod kiszámolni. Nekem most nincs a kezemben a leírás, de ha megkeresed a googleval, akkor a válasz benne lesz ;)
U.I.: amúgy valóban kerülhet egy NAV vizsgálatba.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak fiktív dolog, nyugi...
2015. jún. 11. 20:16
6/10 A kérdező kommentje:
Ez van az oldalon a csomaghoz írva: "bankon kívül belföldre forintban 0,4% (281 Ft/5 879 Ft)"
Ilyenkor 5879 Forint amit maximum levonhatnak? Vagy mit jelent ezt a két feltüntetett összeg?
2015. jún. 11. 20:16
7/10 anonim válasza:
igen.
para is lenne 40 ezres kezelési költség
8/10 anonim válasza:
Ha lenne 100 milliód, akkor nem OTP junior számlád lenne, hanem valamilyen kiemelt ügyfélkörbe tartoznál, és egyedi kondíciókat kapnál :)
9/10 anonim válasza:
Ki nem sz@rja le milyen számlája van? Nem ez volt a kérdés...
Az aktuális kondíciók szerint fizetsz az utalásért, ez esetben 879 ft a max, illetve 0,3% tranzakciós adót, de max. 6000 forintot. Szóval az egész 6879 forintba kerülne.
10/10 anonim válasza:
5879+6000 forintot akartam írni... előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!